fredag 18. februar 2011

Samarbeidspartner.

Cava and Cupcakes ønsker å samarbeider med ulike bedrifter som på en eller annen måte en innvolvert med Cava eller Cupcakes.

Og vi er veldig glad for å få med ChopCakes på laget. ChopCakes vil være leverandør på Cupcakes ved store arrangementer, så en stor takk til Tone som driver Chopcakes for å ta initiativet til et hyggelig samarbeid :)


Ønsker du å samarbeide med Cava and Cupcakes ta kontakt på: cavaandcupcakes@gmail.com

Gotta love it ♥

3 kommentarer:

 1. Anbefaler deg : http://www.hancockcupcakes.no/. Norges BESTE cupcake bakeri. De er de eneste i norge med eget cupcakebakeri (de lager ikke cupcakene hjemme på kjøkkenet med unger og dyr rundt omkring), og cupcakene smaker himmelsk! Og ikke minst ser de fantastiske ut! Har sett chopcake sine cupcakes, og anbefaler deg å se hancock sine, de er amazing!

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg har både sett og smakt begge sine og er veldig fornøyd med begge to. Jeg vet ikke helt hvorfor du har formulert deg på den måten du har gjort og i tillegg velger å være annonym. Men alle har lov til å ha sine sine meninger! Ha en fin helg :)

  Hilsen,
  Anne-Marie
  Eier

  Cava and Cupcakes

  SvarSlett
 3. dette var da litt av en kommentar. må bare spørre deg om du har vært på mitt kjøkken?for det tviler jeg sterkt på. hancock sine er supergode, men ingrid som står bak dette baker, de ikke selv. hun har satt bakejobben bort til et konditori, ikke et cupcakebakeri! jeg baker alle mine selv, alle blir unike og som de beste kokkene sier: når maten blir lagd med litt kjærlighet, smaker alt MYE bedre:)

  SvarSlett