Hvem og hva er Cava & Cupcakes™ ♥

Hvem er Cava and Cupakes™ ?

Cava and Cupcakes™ eies og drives av Anne-Marie Lindholt med god hjelp av sine små cava and cupcakes engler. De har arrangert alt fra små cava lunsjer til store samlinger med catering, goodiebags og underholdning.

Cava and Cupcakes™ staret som et lite prosjekt. Etter å ha arrangert et par lunsjer fant vi ut at etterspørselen er stor. De som ønsker lunsjene er alt fra shoppingglade venninner som ønsker et avbrekk en lørdags formiddag med en god lunsj, venninne gjenger som ønsker private arrangementer med catering, temabursdag og ellers andre som synes at cava and cupcakes passer inn i hverdagen.

Cava and Cupcakes™ har holdt på siden januar 2010, men ble først etablert som en bedrift i desember 2010.

--------------------------------------------------------------------------

Om Cava & Cupcakes™ ♥

Har du lyst på cava og cupcakes™ ? Arrangert for deg og dine venner? Enten hjemme eller cavalunsj med cupcakes til dessert på café/restaurant? Da er Cava and Cupcakes™ den rette til å arrangere dette for deg. Cava and Cupcakes™ arrangerer et lite avbrekk i hverdagen for deg og dine venner. Kanskje det frister med en god lunsj med en café med cava og cupcakes. Eller ønsker du å samle dine venninner hjemme til et vorespiel, fest eller bare en sammenkomst? Da ordner Cava and Cupcakes™ med den maten du måte ønske, innkjøp av cava og cupcakes. Vil du ha noen til å dekorere også? Da ordner vi det. Som du forstår arrangeres alt etter ditt ønske.

Ta kontakt med på mail: cavaandcupcakes@gmail.com

Besøk nettsiden, like på Facebook eller bli en følger på Twitter!

Cava og cupcakes kan aldri bli feil!


Love,

Cava and Cupcakes™


"Life is not boring when you are living with passion while eating Cupcakes and drinking Cava."

Bilde privat

Gotta love it ♥