lørdag 14. januar 2012

Sjokoladekremfrosting.

I dag skal det bakes vaniljecupcakes med karamellfrosting og sjokoladekremfrosting.

Oppskriften på sjokoladekremfrostingen kommer her:
1 fløtehus med kremfløte
200gram melkesjokolade
Gelatin (valgfritt)

Pisk krem av fløten og smelt sjokoladen i vannbad. La sjokoladen avkjøle seg og når den er romtemperert så vend litt og litt sjokolade inn i kremen.
Synes du kremen virker noe tynn kan du bruke gelatin.

Bløtlegg 1 plate gelatin i 1 dl vann. Smelt gelatinen i vannbad, vend sjokoladekremen inn i gelatinen (IKKE OMVENDT).

Avkjøl i kjøleskap i 3-4 timer.

Du vil oppleve at sjokoladekremen blir noe "satt", ta å pisk den lett med i visp - så får du den fluffy igjen.


Gotta love it ♥

2 kommentarer:

  1. Mmm, denne skal prøves! :)

    Tror du det funker like bra med mørk sjokolade? Har en samboer som ikke er så glad i melkesjokolade..

    Ha en fabelaktig kveld!

    - Helene

    SvarSlett
  2. Hei.

    Ja, det tror jeg. Da blir den ikke fullt så søt. Så mørksjololade, sjokolade med appelsinsmak - du kan også tilsette en dæsj brandy eller likør.

    Tror det blir kjempegodt!

    Lykke til :)

    SvarSlett