150 g smør
3 dl sukker
4 egg
4 dl mel
1 ss vaniljesukker
2 ts bakepulver
4-5 ss vaniljekesam
Miks romtemperert smør og sukker til en luftig smørkrem.
Ha i et og et egg, miks godt i mellom eggene.
Bland det tørre og bruk en sil til å sikte alt.
Ha i vaniljekesamen til slutt.
Røren skal bli sånn passe tjukk og du fyller formene ca 2/3 fulle.
Stekes på midterste rille i ovenen med varmluft på 180grader i 12 minutter.
PS Husk å prøvesteke en første gangen, da ingen ovner er like :)
Gotta love it ♥
Vaniljekesam har jeg enda ikke prøvd i muffins.Hm...det kan vi nok få testet :)
SvarSlettHa en fin dag :)
D gjør de ekstra saftige og så smaker de ordentlig vanilje :)
SvarSlettHei :)
SvarSlettKan disse fryses? Eller bør de serveres helt ferske?
Hvile type smør er best, "skikkelig" meierismør eller funker det med melange også?
Hei! Ja, disse kan fryses :) Funker med både meierismør og melange. Selv fortrekker jeg usaltet smør. Skal du fryse de burde du gjøre det dagen etter de er stekt.
SvarSlettStek de, la de stå på benken over natten med et glasshåndkle over seg og så frys de :)
Takk for tipsene :)
SvarSlettJeg gjør et forsøk :)
Hei. Hva er oppskrften på selve frostingen på toppen? Ser bare selve cupcaksene:-)
SvarSlettHei! Om du søker på frostingen så kommer oppskriftene opp :)
SlettHei.har laget disse noen ganger,men jeg har tilsatt SP,men syns de blir alfor luftige for så og synke sammen når de kommer ut av ovnen.tror jeg skal droppe SP neste gang.ellers er dette en kjempe god oppskrift.
SvarSlett