Oppskriften på sjokoladekremfrostingen kommer her:
1 fløtehus med kremfløte
200gram melkesjokolade
Gelatin (valgfritt)
Pisk krem av fløten og smelt sjokoladen i vannbad. La sjokoladen avkjøle seg og når den er romtemperert så vend litt og litt sjokolade inn i kremen.
Synes du kremen virker noe tynn kan du bruke gelatin.
Bløtlegg 1 plate gelatin i 1 dl vann. Smelt gelatinen i vannbad, vend sjokoladekremen inn i gelatinen (IKKE OMVENDT).
Avkjøl i kjøleskap i 3-4 timer.
Du vil oppleve at sjokoladekremen blir noe "satt", ta å pisk den lett med i visp - så får du den fluffy igjen.
Gotta love it ♥
Mmm, denne skal prøves! :)
SvarSlettTror du det funker like bra med mørk sjokolade? Har en samboer som ikke er så glad i melkesjokolade..
Ha en fabelaktig kveld!
- Helene
Hei.
SvarSlettJa, det tror jeg. Da blir den ikke fullt så søt. Så mørksjololade, sjokolade med appelsinsmak - du kan også tilsette en dæsj brandy eller likør.
Tror det blir kjempegodt!
Lykke til :)