fredag 18. november 2011

Happy Weekend og litt info!

Da var det helg folkens! Hva skal dere? Noen som har noen bakeprosjekter på gang? Del gjerne bilder, linker, oppskrifter på Facebook eller i kommentarfeltet her på bloggen. Vi trenger alle litt ekstra inspirasjon :)

Jeg har lyst til å benytte anledningen til å forklare litt mer rundt denne bloggen og Cava and Cupcakes. Som dere kanskje har skjønt så er ikke Cava and Cupcakes er ikke en ren "kakeblogg" og det skal det heller ikke være. Cava and Cupcakes tilbyr cupcakeskurs, cavasmaking, cavalunsjer, levering av cupcakes, arrangering av utdrinkningslag/bursdager/eventer. På denne bloggen vil jeg prøve å inspirere med flotte bilder tatt selv og funner på nett, med oppskrifter og noen glimt fra min bakehverdag og de arrangementene som er. (Send en mail på cavaandcupcakes@gmail.com om det du ønsker pristilbud eller har spørsmål om hva vi kan tilby.)

Noen ganger så vil det ikke bli blogget på en uke, av og til så vil det kommer 4-5 innlegg på en dag. Uansett så håper jeg at dere vil fortsette å lese bloggen, bidra med innspill på Facebook og følge med på hva som skjer.

Har du lyst til å gjesteblogge på Cava and Cupcakes? Dele et blogginnlegg med bilder og tekst om cupcakes eller cava - ja send en mail, så se vi hva vi får til :)

Ha en super helg folkens! :)

PS. Husk å følg Cava and Cupcakes på Facebook og på Twitter :)


Gotta love it ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar