mandag 23. mai 2011

Vinner av valgfritt Cupcakesmykke!

Og den heldige vinneren av cupcakesmykket er.......

................................ Frk Muffin :)


Hennes tips er:

Jeg har et tips som får festen til et høyere nivå;) Ta et tema, mange er redde for temafester siden det ofte blir litt "mye" med kostymer og diverse, men ta en farge for det er enkelt og greit:

Jeg hjalp en venninne å arrangere hennes 30års fest og vi hadde Pink Party (hvilken jente liker ikke rosa?!!) Vi valgte ut en classy; en dyp bringebærrosa farge:
Husk helhet (dette var vårt mantra!)

Innbydelsen; sort papp brettet slik at du åpner den i midten foran (2 "dører") og inni var selve invitasjonen elegant på bringebærfarget papir. masse skjønne, morsomme bilder av venninna mi på innsiden av dørene. Utenpå et silkebånd - skikkelig rålekker ble innbydelsen.
(putt gjerne litt konfetti i konvolutten;)

Be gjestene Gjerne ha på noe rosa, gjerne i samme farge som innbydelsen, men så lenge det er rosa så er det fint

Pynt; Vi pyntet med bringebærfargede bånd på festbelysning (ta juletrelysene om du bare har det! Finn ballonger (ikke for mange!) der du fester belysningen så har du ikke ledninger overalt!

Bord; vi hadde buffet; fargen gikk igjen på servietter og plastbegere. Brukte vanlige vin/champagneglass og selvsagt serverte vi Cosmopolitan og Champagne - ha gjerne i bringebær!!

Cupcakes; hvite, rosa og bringebærfarget pynt!

ha sanger klare på spotify el. Ha innimellom sanger hvor pink er nevnt, sanger av pink, åpningssang f.ekls Pink av aerosmith.

For at ikke alt skal bli rosa - (kan bli for mye!) Så kjør i duse farger, vi hadde kremhvitt. MEN vi hadde vinkjølere av gull, gullfargede cupcake former og lysestaker for å få det skikkelig lekkert!

For å si det sånn, kvelden var en suksess, alle kom med rosa humør, lippgloss og rosa bobler og det ble en fantastisk aften for vertinnen, men og gjestene:)

Og et siste tips; når ikke alle kjenner alle, la vertinnen si en setning eller to om alle gjestene sine, så blir de presentert med både navn og noen interesser og kanskje hvordan de ble kjent(?) - så er isen brutt også!


Frk Muffin send meg fullt navn og adresse på: cavaandcupcakes@gmail.com så skal jeg få sendt smykket til deg!


Til alle dere andre: takk for alle bidragene :) -og følg med videre. Flere konkurranser kommer!

Gotta love it ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar