torsdag 26. mai 2011

Hva skjer fremover?

Det er ikke alltid like lett å ha mange jerne i ilde, ei heller å svare på alle mail som kommer. Så til de av dere som ikke får svar med engang så lover jeg at jeg svarer fortløpende - må bare få lest alle.

Men nå så lager jeg en liten oversikt her over hva som skjer fremover, slik at dere kanskje ikke trenger å sende mail!

♥ 4 juni er førstkommende event. Det heter Cava, Cupcakes og Coole jenter. Hva det er og hvordan melde seg på kan du lese om HER. Alle eventer kan du leser om HER.

♥ Det har ikke blitt satt nye datoer for kurs enda, men det kommer. Så her gjelder det bare å følge med på kursoversikten. Den finner du HER.

♥ Ja, det er både mulighet for å arrangere private eventer, lunsjer, kurs, utdrinkingslag o.l. Men dette må avtales minst 14 dager på forhånd da etterspørselen er stor. Mail kan sendes til cavaandcupcakes@gmail.com En liten huske liste for hva som må stå i mailen er: antall personer, når, hvor og ikke minst en liten beskrivelse av hva man ønsker.

♥ Det har blitt den siste uken blitt gjort avtaler med noen spennende samartbeidspartnere, jeg kan ikke røpe hvem enda, men bare å følge med for dette vil gangne dere lesere :)

Alt som skjer blir det informert om på bloggen, Facebook og Twitter! Så det er bare å følge med :)

Gotta love it ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar