mandag 3. oktober 2011

Rosa Sløyfe konkurranse!

I forbindelse med Rosa Sløyfe aksjonen er det nå duket for konkurranse. Jeg vil vite hva ditt bidrag til Rosa Sløyfe er. Det kan være seg kjøp av produkter/tjenester, baking av nydelige cupcakes eller andre kreative måter å bidra på! Legg igjen en kommentar eller en link til blogg/bilde og fortell hva du har gjort for å skape "blest" om Rosa Sløyfe.

Jeg trekker 4 vinnere som får flotte produkter fra Møllerens.

1 premie:
En "Møllerensboks" med masse godsaker.

2 premie:
En boks med Red Velvet Cupcakes, en boks med Butterscotch Cupcakes og Rosa Sløyfe Cupcakesformer.

3 og 4 premie:
En boks med Red Velvet Cupcakes eller Butterscotch Cupcakes.


I tillegg hadde jeg også blitt glad hvis du:

-Liker Cava and Cupcakes på Facebook, -og invitere dine venner til å like siden.
-Følger bloggen Cava and Cupcakes med Google Kontaktnettverk (trykk følg på knappen til høyre i bloggen.
-Følger Cava and Cupcakes på Twitter.
-Tipser dine venner om konkurransen.

Så da er det bare å ønske lykke til! Vinnerene trekkes i slutten av måneden.

Gotta love it ♥

22 kommentarer:

 1. Jeg har kjøpt en rosasløyfe til å ha på jakken min, jeg synes den er både dekorativ og den pynter opp :)

  Har delt konkurransen på FB siden min, håper jeg vinner!

  SvarSlett
 2. For en fantastisk konkurranse! Jeg har gitt ved å sende SMS til 2277 og så har jeg kjøpt en rosa sløyfe i perler til å ha på jakken; http://nettbutikk.kreftforeningen.no/epages/kreftforeningen.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/Kreftforeningen/Products/1022

  Håper jeg vinner! Hilsen, Janne.

  SvarSlett
 3. Jeg skal lage cupcakes med motiv for rosa sløyfe kampanjen. Skal prøve å gjøre mitt beste og sende forslaget mitt inn til Manuela i passionforbaking.
  Kom innom denne bloggen, og tenkte jeg skulle si mitt bidrag til rosa sløyfe kampanjen.Jeg har også en sløyfe på jakken min.

  SvarSlett
 4. Så bra konkurranse:) For å støtte rosa sløyfe aksjonen har jeg kjøpt en rosa sløyfe som jeg har på meg gjennom hele oktober. Jeg har også sendt sms med Rosa til 2277 og støttet aksjonen :)

  SvarSlett
 5. Kjempebra konkurranse!! :)
  På arbeidsplassen min har vi tatt inn ulike rosasløyfe-artikler som pins, penner, drikkeflasker o.l. Disse selger vi i disken vår på treningssenteret, og pengene som kommer inn går rett til rosasløyfe-aksjonen. Føles veldig bra og riktig å oppmuntre folk til å kjøpe!
  Vi har også satt fram ei bøsse der folk kan legge på penger. Jeg har selv bidratt med noen kroner der :)
  I tillegg har jeg også lagt inn rosa banner på bloggen min, og har planer om å lage et større innlegg om aksjonen senere.

  Hååååper jeg vinner!! :)

  SvarSlett
 6. Synne Lunde Abusdal4. oktober 2011 kl. 12:19

  Kjempe bra konkurranse :D
  For å støtte rosa sløyfe aksjonen har jeg kjøpt de søte muffens formene, jeg har også bestillt det nye forkleet i retrostil som er designet av Nora Farah som jeg skal bruke når jeg skal lage muffensene :) Jeg har også kjøpt en rosa sløyfe som henger på jakken min <3

  Har delt linken på facebook :)
  http://www.facebook.com/profile.php?id=100001198893550

  Mvh Synne

  SvarSlett
 7. Har kjøpt rosasløyfe både til min private Facebookside og bakesiden min Baker for moro.

  Denne kaken passer med rosafargen http://bakegleder-camilla.blogspot.com/2011/08/regnbuekaken-det-ferdige-resultatet.html ;)

  SvarSlett
 8. Hei :) Nå under denne rosa sløyfe aksjonen har jeg vært nede på graven til noen jeg kjenner med rosa blomster <3 Skulle gjerne vist bilder, men familien ønsker det ikke.
  Jeg har også bestilt meg forkle som selges på kreftforeningen sin nettbutikk :) Gleder meg kjempe masse til det kommer :) Skal blir laget mange gode kaker med det på..

  SvarSlett
 9. Jeg har kjøpt en fin sløyfe som jeg bærer med meg i hele oktober ;) og så har jeg lagt ut link på bloggen min for å hjelpe folk å huske på aksjonen ;) ha en fin dag videre. Hlisen nina

  SvarSlett
 10. My Little Kitchen5. oktober 2011 kl. 22:34

  Jeg har kjøpt en rosa sløyfe og støttet kreftaksjonen. Jeg er med i en konkurranse på bloggen, passion for baking. Skal bake rosa sløyfe muffins på fredag og legge dem ut på bloggen min, http://mylittlekitchen-thea.blogspot.com/

  SvarSlett
 11. Hei!

  Jeg har et rosa sløyfe-banner som pryder bloggen min. Har kjøpt en rosa sløyfe som jeg vil bruke til alt, og har sponset med 50 kroner. Dessuten har jeg store planer om å kjøpe en rosa sløyfe-refleks. Redder liv på mer enn én måte :-) Synes nesten det er den fineste sløyfen, for i tillegg til å støtte aksjonen mot brystkreft er det viktig å bruke refleks i høst/vinter-mørket.

  Liker selvfølgelig også Rosa Sløyfe på Facebook, og har delt siden på veggen min :) Da satser jeg på at familie og venner også trykker seg inn og sponser litt :) Alle monner drar.

  Nå liker jeg også Cava and Cupcakes på Facebook ^^

  SvarSlett
 12. Jeg har kjøpt en rosa silke sløyfe til å ha på jakken min, har også donert 50kroner til rosa sløyfe aksjonen, og jeg har kjøpt rosa sløyfe armbånd:)

  SvarSlett
 13. Det er flotte tiltak med disse konkurransene. Det er med på å rette oppmerksomheten mot en viktig sak og kamp. Selv har jeg kjøpt flere rosa sløyfer og bakt cupcakes til bloggen min for å vise min støtte. http://www.monicarobstad.com/2011/10/08/rosa-cupcakes/

  SvarSlett
 14. hei, jeg går rundt med rosa sløyfe bånd på jakken min, og før helgen bakte jeg rosa sløyfe muffins til alle sammen på jobben min
  Heidi

  SvarSlett
 15. Hei,

  Fin & koselig blogg!

  Jeg er kjempeglad i å bake, og blir veldig glad om jeg vinner :D

  Aller første gang jeg er innom bloggen din, I LOVE:IT!!!

  Men om noen andre vinner, blir jeg glad på deres vegne!

  Lykke til everybody!!!

  KLEM <3

  SvarSlett
 16. Jeg har kjøpt inn både sløyfe, pin og refleks i forbindelse med Rosa Sløyfe. Min mormor døde av brystkreft noen år før jeg ble født, men jeg fikk ikke vite at det var brystkreft hun døde av før i år. Så for å hedre henne går jeg med enten sløyfe eller pin i oktober og kommer til å bruke refleksen på min favorittjakke.

  Flott at så mange bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner støtter Rosa Sløyfe og at det har så mye fokus i samfunnet vårt.

  - Helene

  SvarSlett
 17. Jeg har støttet med å donere penger, kjøpt sløyfe som pin og som refleks. Veldig bra sak dette og man må støtte den så mye man kan synes jeg.

  Ellers har jeg også laget et Rosa Sløyfe Cupcake innlegg på bloggen min. Ta en titt her: http://goodcupcakesgood.blogspot.com/2011/10/rosa-slyfe-cupcakes.html

  SvarSlett
 18. Hei hei! jeg har jo en rosa sløyfe pin!
  og jeg baket en rosa sløyfe kake som jeg aksjonerte bort på kake siden min! (janes kaker og tegninger på facebook)fikk inn 450 den, som jeg da ga til rosa sløyfe! :)
  og har jo selfølgelig rosa sløyfe muffinser...;)

  SvarSlett
 19. Hei :) Så utrolig fin konkurranse :)

  Jeg liker selvsagt allerede fansiden din - og nå er budskapet også delt :) Hjelper mer enn gjerne til med å spre ordet om din fantastiske blogg <3

  Ha en fin fin helg :)

  SvarSlett
 20. Heia! :)
  Jeg har kjøpt sløyfe på mob og har oppfordring på bloggen min om sløyfe aksjonen, samt vi har spist rosa cupcakes :)

  SvarSlett
 21. I år har jeg kjøpt meg en fin rosa sløyfe-pin med bling på, jeg har kjøpt rosa refleks, jeg har gitt seksti kroner til kreftforeningen, jeg trener på treningsstudio som gir penger til kreftforeningen hver måned, jeg har kjøpt appelsinjuice og deltatt i kampanjer på facebook. Kreftsaken er enormt viktig for meg da jeg har mistet altfor mange rundt meg til kreftens forferdelige hender... Vennlig hilsen Pia.

  SvarSlett
 22. Hei Hei!
  Jeg har laget et rosa sløyfe innlegg på bloggen min i tilegg til direkte link/banner på siden min.
  Jeg har bakt muffins med Rosa Sløyfe på, kjøpt Rosa Sløyfe produkter og satt inn penger på kontonummeret til Rosa Sløyfe i regi av Kreft foreningen.

  Klem fra Frk Muffin

  SvarSlett