Kokosmakron og sjokoladecupcakes av Paul Løwe.
5 eggehviter
3dl sukker
400g revet kokosmasse
2dl kremfløte
200g hakket mørk sjokolade
3 egg
4ss sukker
4ss hvetemel
12 bringebær
Forvarm ovnen til 140 grader.
Ha eggehviter, sukker og kokos sammen i en bakebolle. Rør til du har en jevn røre.
Fordel røren i 12 store cupcakesformer.
Bruk fingrene til å presse røren oppover kantene, slik at de likner små paibunner.
Stek bunnene i ca 20 minutter, eller til de er faste.
Ha fløte og sjokolade i en liten kjele, og varm forsiktig opp under omrøring. Ta kjelen av varmen når sjokoladen er smeltet.
Ha egg og sukker i en bolle, og vips sammen til eggedosis.
Rør inn inn mel og sjokoladeblandingen.
Fordel blandingen over kokosbunnene.
Legg et bringebær på toppen av hver kake.
Stek kakene videre ved 160 grader i ca 25 minutter, eller til de er faste. Avkjøles på rist.
Gotta love it ♥
Herlig :) skal testes :)
SvarSlettLitt jobb, men veldig godt! Si gjerne ifra hvordan det går :)
SvarSlett