mandag 26. september 2011

Grove Nyheter fra Møllerens.

Forrige uke så mottok jeg pakke fra Møllerens med Grove Nyheter.

Grove Nyheter!

Hva sier du til ett saftig, smakfullt brød, 100% grovt, uten siktet hvetemel? Møllerens har fire smakfulle, grove nyheter til deg i butikkhyllene! Perfekte i en travel hverdag!


De fire nyhetene du kan finne i butikken er; Lavkarbobrød, Knekkebrød, Grovere Scones og Müslibrød. To av disse er faktisk hele 100% grove!

Lavkarbobrød

Lavkarbobrødet er enkelt å bake - Ingen elting og ingen heving. Dette er brødet for deg som elsker brød, men ønsker å begrense inntaket av karbohydrater, og for alle andre som ønsker å prøve ett nytt og spennende brød. Brødet er saftig og rikt på kostfiber og frø. Enkelt for deg og godt for kroppen. Inneholder ikke siktet hvetemel og er hele 100% grovt!

Slapp helt av om du føler at deigen er flytende og klissen, det er slik den skal være. Ønsker du i tillegg ett litt saltere brød, kan man enkelt bare tilsette ca.1 ts salt i deigen før steking!


Knekkebrød

Hjemmebakte knekkebrød en en sikker vinner både til frokost, lunch og kvelds! De er mye enklere å lage enn det kanskje ser ut som. Innsatsen blir mangedoblet når de er klare til å nytes - knasende sprø og smakfulle! Ingen elting eller heving her heller. 100% grovt.


Grovere Scones

Nybakte scones til frokost, lunch eller når du har lyst på noe godt og ferskt. Veldig enkle å bake. Våre Scones er rike på fullkorn som gjør godt for kroppen! 63% grove. Prøv gjerne tipset på baksiden av posen; Kafèscones.


Müslibrød

Møllerens Müslibrød er laget med inspirasjon fra de mange flotte bakebloggene på internett, i kombinasjon med våre bakeres gode kompetanse. Ett saftig og smakfult brød som er 73% grovt. Også denne deigen blir temmelig klissete når man baker den, men det er slik den skal være!Det eneste du trenger tilsette i tillegg til posen er vann og olje. Ingen elting eller heving på noen av de, så en supert alternativ for deg som har dårlig tid og ønsker noe ferskt og godt kjapt. Scones er for eksempel perfekt i matpakken til barna. Man kan røre de sammen før man hopper i dusjen, steke de og sende med rykende ferske scones i barnas matboks på skolen, eller for den del.. i din egen!!

Møllerens - skaper bakeglede for deg!
Tekst og Bilde fra Møllerens.

Siden dette er en Cava og Cupcakes blogg så kommer jeg til å blogge om disse produktene på min private blogg; Frøken Cava. Men vil legge linken på Facebook slik at dere som følger Cava and Cupcakes får litt annen bake inspirasjon :)

Gleder meg til å teste disse nyhetene fra Møllerens!

Gotta love it ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar