søndag 20. mars 2011

Konkurranse - vinn et cupcake kit

Som lovet kommer det nå en konkurranse hvor du kan vinne dette et fantastisk cupcake kit.

Det består av 100 store og 150 små dekorative cupcakesformer. En sprøytepose med tipper og en 64 siders bok med tips om hvordan bake og dekorere cupcakes.

For å vinne vil jeg ha ditt beste cupcake tips. Om det er oppskrift, pynting, ideer eller noe annet moro! Legg tipset igjen i kommentarfeltet nedenfor.

I tillegg hadde jeg osgå blitt glad hvis du:

-Liker Cava and Cupcakes på Facebook, -og invitere dine venner til å like siden.
-Følger bloggen Cava and Cupcakes med Google Kontaktnettverk (trykk følg på knappen til høyre i bloggen.
-Følger Cava and Cupcakes på Twitter.
-Tipser dine venner om konkurransen.

Så da er det bare å ønske lykke til! Vinneren trekkes mandag om en uke!

Ps. Du har en sjanse til for å vinne dette cupcakes kit'et. Ta en titt på Frøken Cava bloggen, der finner du også en konkurranse :)

Gotta love it ♥

22 kommentarer:

  1. Love youre blogg and i would like a kit like this :)

    SvarSlett
  2. Jeg er ingen supermester på CupCakes, men syns det er moro å prøve ulike teknikker og oppskrifter.
    Det som ihvertfall er viktig, er å lage mange nok :D
    Deltar gjerne i trekningen din her :)

    SvarSlett
  3. Har aldri laget cupcakes jeg, men vil gjerne lære. Har jo småbarn/barnebarn som gjerne vil være med! Så, hvor kan man kjøpe dette når man ikke har verken oppskrift, ide eller tips??? Utenom ønske om kurs i Midtnorge da! ;)

    SvarSlett
  4. CupCakes passer til både store og små;)) Fest og bare til "lyst på noe" godt;))) Også er det såå mye man kan lage av smaker og pynt;)) Elsker CupCakes!! Deltar gjerne!!

    SvarSlett
  5. Mitt beste tips må jo å være å tørre å eksperimentere med forskjellige smaker og farger.. man må jo ikke bruke vanlig glasur. Man kan jo fint bruke fondant, MMF eller marsipan også.. tørre å tenke ut av boksen.

    Er medlem på face og har delt med venner.

    SvarSlett
  6. Er fast leser av bloggen din og jeg vil selvfølgelig være med å delta for å vinne dette flotte cupcake-kit.

    SvarSlett
  7. Det går an å lage muffins av det meste :)

    Ett av mine beste tips er sunne, gode, saftige og også litt grove cupcakes, som man kan sende med som en ekstra ting i matboksen til skole eller barnehage ungen :)

    Også kjekt å ha med på jobb :)

    Det blir jo ikke søtsaker, men en sunn og artig vri :)

    Går også an å ha bolledeig i muffins-former, evt. kanelsnurrer i muffinsformer.

    Disse trenger man jo ikke å pynte med noe, men en tykkk vaniljekrem, rett før servering, går an til spesielle anledninger :)
    Sprøytes på med sprøytepose og en passende tip :)

    Klem Linnie :)

    SvarSlett
  8. Hei!
    Jeg har faktisk nettopp bakt cupcakes, og har testet ut en ny måte å fylle formene på - synes nemlig måten jeg har gjort det på har vært temmelig tungvint (med skjeer). Jeg har kjøpt meg en iskremskje (med "hjelpefunksjon" som får innholdet til å slippe lettere). Her er link til en slik: http://www.clasohlson.no/link/m3/Product,Product.aspx?artnr=34-4418
    Fungerer helt ypperlig, og mye lettere å få samme mengde røre i formene ved hjelp av denne - anbefales!! :)

    SvarSlett
  9. Elsker cupcakes :) mitt beste tips er å være så kreaktiv som mulig, og ikke være redd dor å prøve nye ting

    lenekulhuset@hotmail.com

    SvarSlett
  10. Muffinspynting er ypperlig bursdagsaktivitet har vi funnet ut her. Lag en god dose muffinser på forhånd og så lager man en STOR dose med krem til pynting. Del opp kremen og tilsett ulike konditorfarger og fyll opp ulike sprøyteposer.
    Barna kan da lage sin egne muffinser og pynte slik de selv vil. Seigmenn, nonstop og annet kakepynt gir fine muffins som barna blir stolt av. Litt gris blir det, men det er så verdt det når man ser hvor mye barna koser seg.

    yvonne.rislaa@yahoo.no

    SvarSlett
  11. Morro og pynte dem med små "godteri" dyr :)
    cechm@live.no

    SvarSlett
  12. Jeg har jo gjort dette noen ganger, og har faktisk kommet frem med et par tips som har gjort dem bedre:
    1. ikke fyll formene mer enn 1/2 fulle, maks 2/3. Dette har jeg brent meg på så mange ganger.

    2. Jeg har funnet ut at konsistensen på cupcakes blir bedre hvis man ikke "overblander" røra. Dvs ikke visp og rør i lang tid, men akkurat slik at det blandes. Gjør dem et hakk bedre, syns jeg!

    3. Lag dem av favorittkake-oppskriften din!

    4. Jo bedre utstyr du har - jo mer får du til å lage av frostingen.

    5. (Det beste tipset) Spis så mange du klarer!! Hele tiden. Nammmmm.

    SvarSlett
  13. Jeg lager gjerne vanlige lanpannekaker i cupcakes former - da er kaken allerede ferdige i porsjoner klare til servering med en gang.
    Den største "hit"en min til nå er ananaskake i små cupcakes-former der jeg bruker saften fra anansboksen som en del av væsken i røren og putter en bit anans i hver cupcake - da blir de ekstra smakfulle og saftige!
    Vil man ha en litt mer pyntet utgave, kan de lages i store, faste cupcake-former, men ikke så mye i hver at de eser over kanten. For når cupcakene er kjølige, legger jeg et lite lag med appelsingele m/en anansbit i på toppen :)
    havgar@mac.com

    SvarSlett
  14. Her er en suuuperoppskrift på prinsessemuffins:

    Vanilje cupcakes:
    250 g smør
    4 dl sukker
    4 store egg
    2 dl melk
    6 dl hvetemel
    3 ts bakepulver
    1 ts vaniljeessens

    Og som pynt oppå muffinsene er denne deilig....

    Vanilje smørkrem:
    250 g smør
    2 ts vaniljeessens/vaniljesukker
    1 dl melk
    12-16 dl melis
    Bruk gjerne forskjellige konditofarger.

    Så er det bare å pynte med det en vil på toppen...

    Fremgangsmåte:
    Pisk smøret mykt.
    Tilsett sukkeret og pisk i ca 3 minutter til du får en meget luftig smørkrem.
    Pisk inn eggene, ett om gangen og pisk godt mellom hvert.
    Pisk inn vaniljeessens. Sikt sammen mel og bakepulver.
    Bland dette inn i smørkremen vekselsvis med melken.
    Bruk mikser, men ikke pisk lenger enn nødvendig for å få deigen godt blandet.

    Ha papirformer i muffinsbrett.
    Fordel deigen i formene til de er ca 3/4 fulle.
    Stek midt i ovnen ved 200°C i 10-12 min.


    Til vaniljesmørkremen piskes mykt smør, vaniljeessens,
    melk og 4 dl av melisen i 3-5 minutter på middels hastighet.
    Smørkremen skal da være luftig og smidig.
    Tilsett mer melis, 2 dl av gangen, og pisk ca 2 minutter mellom hver gang,
    til smørkremen er tykk og har god smørekonsistens.

    Hvis du vil ha forskjellig farge på toppen av muffinsene,
    må du fordele smørkremen i ulike skåler og farge dem hver for seg med litt konditorfarge.

    Smør kremen på toppen av muffinsene.
    Du får den karakteristiske fasongen ved å først smøre et tykt lag
    over hele muffinsene med en smørekniv.
    Ta så kniven og lag en grop i spiralmønster på hver muffins.
    Jevn til kantene.
    Dryss over ulike typer kakestrøssel.
    Sett muffinsene i kjøleskapet, slik at kremen stivner.


    lilos@hotmail.no

    SvarSlett
  15. Mitt beste tips er å ikke låse seg helt til oppskrifter laget for cupcakes. De aller fleste kakeoppskrifter kan brukes til cupcakes, og da får man miniversjoner av sine favorittkaker! Jeg har tilogmed laget verdens beste i cupcakesformat!

    urettferdig@live.com

    SvarSlett
  16. Mitt beste tips er å bruke romtempererte egg og smør i deigen til cupcakes:) Ikke ta det rett ut fra kjøleskapet...
    Ellers er det veldig søtt å skjære den aller øverste delen av cupcake'en, dele den i 2 og så legge delene med "utsidene" inn mot hverandre, så de danner en sommerfugl. Lett og søtt:)

    SvarSlett
  17. Cupkakes har jeg fått øynene opp for på nytt via denne bloggen, morsomt! Så ved å følge de masse gode oppskriftene, tips og gå videre på linker, så finner man masse godt!Og i tilleg bare bruke egen fantasi og egne oppskrifter som man liker. Nam nam!:)

    SvarSlett
  18. Flott blogg - gleder meg til å følge den! Mitt tips er å smaksette smørkremen, da får du de enkleste kakene til å smake himmelsk (-:

    Ta gjerne turen innom Kakebakedamen!

    SvarSlett
  19. Jeg er ikke flink til å bake, men forrige gang jeg bakte cupcakes, laget jeg topping uten smak og tilsatte peanøttsmør.... Noen likte det faktisk!..hehe

    SvarSlett
  20. Jeg har kjøpt flere forskjellige typer konditorfarge og har planer om å lage påskecupcakes med pynt i ulike pastellfarger - lys gul, lys grønn, rosa, lys blå... de skal matche påskeeggene mine!

    http://www.facebook.com/photo.php?pid=2855428&l=4521f35398&id=716966042

    SvarSlett
  21. Hei, jeg bytter ut melet med Rød Semper fin mix og da blir det cupcakes for oss med cøliaki:)Jeg prøver ut mange oppskrifter og det blir veldig mye , altfor mye til at vi kan spise alt selv, så tar med meg kakene på jobb, og der går de ned på høykant.

    SvarSlett
  22. Hei!

    Mitt cupcake tips er å tørre å bruke farger og være raus med frostingen. Her er et eksempel på cupcakes jeg har laget (og jeg er nybegynner): http://hmoholt.blogspot.com/2011/01/cupcakes.html Alle kanbake så det er bare å kaste seg i det ♥

    Jeg er medlem her, på facebbok og twitter og har tipset om konkurransen på fjesboka!

    Krysser fingrene!

    Klem fra Hilde

    SvarSlett