mandag 3. januar 2011

Hva er egentlig Twittercavalunsj?

Både Sesilie og jeg har fått mange spørsmål om hva Twittercavalunsj er og hvem som skal, hva det innebærer og om det er noe spesielt som skjer.

Så her kommer litt info.

Først og fremst: påmelding skjer via denne linken her. (NB! Les infoen på siden nøye!)

Det plass til 25 stykker. Dette er fordi av tidligere erfaringer så har vi opplevd at over et visst antall gjør at ikke alle får snakket med alle, og det skaper litt støy på det stedet vi skal være når 25 glade damer skravler, drikker cava og koser seg. Så dette er av hensyn til de som er med og de andre som er på cafèen.

Det hele skjer på Kjøkken og Bar, vi startet klokken 14:00 presis. det er viktig at alle kommer presis da vi skal bestille mat og drikke.

Det koster 375kr per person og får dette får dere valgfri lunsj fra menyen, vi har beregnet litt over en halv flaske cava per person, det er også mulighet for mineral vann om man ønsker dette istede eller ved siden av. Så er det cupcakes til dessert. Vi har også forhandlet frem en god pris på cava om man ønsker å kjøpe mer når de flaskene vi har bestilt er tomme.

Ut i fra hvem som til nå har meldt seg på, så ser vi at det er mange nye fjes. Så ikke vær redd for at alle kjenner alle og at du ikke kjenner noen. Alderen skal vi vel egentlig ikke snakke om, så jeg kan si at du er hverken for gammel eller for ung til å være med :)

Twittercavalunsjen er altså for flotte damer på Twitter som har lyst til å bli kjent med hverandre i det virkelige liv og utvide nettverket sitt.

Jeg håper at dette forklarer noe mer og at du har lyst til å komme. Pr dags dato og klokke slett så er det 9 plasser igjen!

Velkommen!


Gotta love it ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar