tirsdag 21. september 2010

Pink frosting.

Jeg annonserte på Twitter at jeg hadde fått en oppskrift på rosa glasur og da var det kjapt et par som ville ha oppskriften. Så her kommer den;

250 gram ferske bringebær.
4 ss sitronsaft.
1/2 - 1 dl sukker.
50 gram smør.
250gram melis.

Slik gjør du;

Kok bringebærene den noen minutter med sitron saft og sukker i en panne.
Ta det hele gjennom en sil sånn at alt stein er borte.
La det bli litt kaldt.
Ta mykt smør som har ligget på kjøkken benken en stund og miks det sammen med melis.
Litt etter litt mikser tilsetter du den kalde bringebær røren og miks det videre til du får en bra konsistens. Du kan tilsette mer melis om du vill ha den mer fast.
Hvis du kun vil ha glasur gjør du samme sak men da uten smør.

Takk til Manuela som driver bloggen Passion 4 baking for oppskrift.


Bilde redbubble

Gotta love it ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar