søndag 12. september 2010

Cavatweetup.

Twitter er rett og slett genialt. En sosialt media der du blir kjent med mennesker du normalt ikke ville ha møtt, eller blitt kjent med ellers. Mange flotte mennesker i alle aldre (vel, varierer vel mest mellom 20-65) som har et anderledes, eller likt, syn på verden enn deg.

Jeg elsker det!

I fjor så kom jeg i kontakt med ei som viste seg å dele en felles interesse, nemlig cava. Vi har selvsagt flere andre like interesser, men i dette innlegget er ikke det så veldig relevant ;)

Vi møttes for første gang over tapas og cava og begynte en "hash tag" på twitter som heter #cavalunsj. Denne taggen spredte seg ganske fort og etter litt tilbakemelding på flere som ville være med bestemte vi oss för å arrangere #cavalunsj for flere twitterdamer. (Ja, disse lunsjene er forbeholdt oss damer.)

Første lunsjen var vi godt over 27 stykker. Vi klarte å konsumere over 30 flasker med cava og nyte en god lunsj på Sjakk Matt ved Nationalteateret. (Takk til de ansatte på Sjakk Matt for at de holdt ut med oss den formiddagen.) Tre måneder senere så arrangerte vi nok en cavalunsj.

Dette "konseptet" har blitt så godt mottatt at vi har bestemt oss for å arrangere nok en cavalunsj, bare denne gangen så begynner vi 19:00 og kaller det #cavatweetup. Vi har plass til 50 stykker og har i dag 30 stykker som har meldt sin interesse. Så som du forstår har vi plass til noen til :)

Herligheten koster 350,- som må betales inn ved påmelding og for dette får du cava, tapas, godt selskap og noen flotte overraskelser. Ja, du leste riktig; noen flotte overraskelser. Hun og jeg som arrangerer har nemlig klart å ordne noe vi tror dere damer vil like. Vi kan ikke røpe hva riktig enda, men vi håper (og tror) at dere blir fornøyd.

Så er du på Twitter og har lyst til å treffe flere flotte twitterdamer så nøl ikke, meld deg på! Link til arrangementet finner du her.


Vi gleder oss til en kveld med cava, tapas, latter, skravling, overraskelser og flotte damer!

Vi sees!


Bilde google.


Gotta love it ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar