mandag 14. mai 2012

Herlig og overkommelig – Cupcakes med kokos og sjokoladebiter!

Flotte Tonje fra Dr Oetker har laget disse nydelig cupcakene - perfekte å lage til 17 mai! La deg inspirere.
125 g smør
150 g sukker
1 ss Dr. Oetker Ekte Bourbon Vaniljesukker
3 egg
50 g kokos
100 g hvetemel
1 ts bakepulver
75 g hakket lys sjokolade
Muffinsformer
Rør smør, sukker og vanilje mykt og luftig. Visp i eggene et av gangen. Bland kokos, hvetemel og bakepulver, og rør det inn i deigen. Tilsett sjokolade, og rør det forsiktig sammen.
Fordel deigen i muffinsformene, og stek dem på 160˚C i ca. 20 min. Avkjøl på rist før du pynter dem.

Vaniljefrosting
250 g melis
1/2 - 1 ts vanilje-essens
75 g smør
Ca. 2 ss melk (prøv deg frem, her kan det være du trenger litt ekstra)

Bland melis og vanilje-essens, og smuldre smøret i blandingen. Visp til å begynne med på lav hastighet, og tilsett melken litt om gangen. Visp til kremen er lett og luftig – minst 5 min.
Klar for pynting! Bruk for eksempel en 1M tip fra Wilton til å lage «rosetter» med vaniljefrostingen. Dryss på Flaggstrøssel og pynt med hvite sukkermasse- blomster og små flagg.

Lykke til!
Gotta love it ♥

søndag 6. mai 2012

Oreokake og Makroner fra Møllerens.

I forbindelse med samarbeidet med Møllerens så mottok jeg en pakke rett før helgen :)
Oreokake og Makroner. NAM! Dette gleder jeg meg til å teste ut. Som de andre Møllerens produktene vil disse få omtale på min private blogg Frøken Cava siden dette ikke er relatert til Cupcakes, men legger ut link på FB siden til Cava og Cupcakes slik at dere får lese om hvordan det ble. Gotta love it ♥