mandag 14. mai 2012

Herlig og overkommelig – Cupcakes med kokos og sjokoladebiter!

Flotte Tonje fra Dr Oetker har laget disse nydelig cupcakene - perfekte å lage til 17 mai! La deg inspirere.
125 g smør
150 g sukker
1 ss Dr. Oetker Ekte Bourbon Vaniljesukker
3 egg
50 g kokos
100 g hvetemel
1 ts bakepulver
75 g hakket lys sjokolade
Muffinsformer
Rør smør, sukker og vanilje mykt og luftig. Visp i eggene et av gangen. Bland kokos, hvetemel og bakepulver, og rør det inn i deigen. Tilsett sjokolade, og rør det forsiktig sammen.
Fordel deigen i muffinsformene, og stek dem på 160˚C i ca. 20 min. Avkjøl på rist før du pynter dem.

Vaniljefrosting
250 g melis
1/2 - 1 ts vanilje-essens
75 g smør
Ca. 2 ss melk (prøv deg frem, her kan det være du trenger litt ekstra)

Bland melis og vanilje-essens, og smuldre smøret i blandingen. Visp til å begynne med på lav hastighet, og tilsett melken litt om gangen. Visp til kremen er lett og luftig – minst 5 min.
Klar for pynting! Bruk for eksempel en 1M tip fra Wilton til å lage «rosetter» med vaniljefrostingen. Dryss på Flaggstrøssel og pynt med hvite sukkermasse- blomster og små flagg.

Lykke til!
Gotta love it ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar