Hva er din favoritt frosting? Er den syrlig, søt, fargerik eller hvit? Jeg er på jakt etter den ultimate frostingen. En som ikke tar så lang tid å lage, men som er super god! Hva er din favoritt?
Min er smør, fløte og melis. Så bruker jeg smaksessenser og eventuelt farge. KJapt godt og enkelt. Har ingen oppskrift, men slumper og ser hvor mye jeg trenger :)
Jeg elsker Manuelas hvit sjokoladefrosting. Den er rundere i smaken enn vanlig smørkrem, og er veldig fin å smaksette med essenser eller sitronsaft. Nam!
2 eggehviter 3,5 dl sukker 0,5 dl vann 1 ss lys sirup 1 ts vaniljeessens
Egg, sukker vann og sirup has i en metallbolle. Sett bollen over en kjele med kokende vann ( bollen skal ikke være i kontakt med vannet, og må være stor nok til at det blir tett rundt kanten av kjelen). Pisk blandingen over dampen i ca 7-8 min. Blandingen skal ha en tykk marengskonsistens. Ta vekk fra dampen og tilsett vaniljeessensen, pisk i noen minutter til.
Sjokolade, blank, dyp i fargen, med brunt sukker og smør....usunt og alt for godt.
SvarSlettjeg må ærlig innrømme at jeg har ikke smakt så mye frosting, men det ser veldig spennenden å GODT ut, så nå blir jeg å følge med for å prøve å lage :)
SvarSlettMin er smør, fløte og melis. Så bruker jeg smaksessenser og eventuelt farge. KJapt godt og enkelt. Har ingen oppskrift, men slumper og ser hvor mye jeg trenger :)
SvarSlettJeg lager en ostefrosting med knuste cognackuler i! Den er enorm! :)
SvarSlettLegg gjerne igjen oppskriftene :)
SvarSlettTil 24 cupcakes bruker jeg:
SvarSlettCognacfrosting:
250 g kremost
180 g mykt smør
24 cognackuler (knuses godt eller bruk stor tupp)
2 ss kremfløte
500 g melis
Jeg elsker Manuelas hvit sjokoladefrosting. Den er rundere i smaken enn vanlig smørkrem, og er veldig fin å smaksette med essenser eller sitronsaft. Nam!
SvarSletthttp://www.passionforbaking.com/blog/2011/02/11/hvit-sjokolade-frosting-2/
Meringue frosting:
SvarSlett2 eggehviter
3,5 dl sukker
0,5 dl vann
1 ss lys sirup
1 ts vaniljeessens
Egg, sukker vann og sirup has i en metallbolle. Sett bollen over en kjele med kokende vann ( bollen skal ikke være i kontakt med vannet, og må være stor nok til at det blir tett rundt kanten av kjelen). Pisk blandingen over dampen i ca 7-8 min. Blandingen skal ha en tykk marengskonsistens.
Ta vekk fra dampen og tilsett vaniljeessensen, pisk i noen minutter til.