tirsdag 28. september 2010

Damenes Aften - Bohus.

Noe for oss damer :) Dette er hva Bohus skriver;

Shopping & Champagne

Høstens store happening på Bohus! Fra 28. september til 4. november arrangerer Bohus Damenes Aften. Vi åpner dørene etter stengetid og gir deg gode tilbud, goodiebags, og noe godt i glasset!

Halvor Bakke, Finn Schjøll og Lisbeth Larsen vil gi deg tips om hvordan du kan gå en trendy og stilsikker høst i møte. Se oversikt over hvilke foredragsholder som møter på ditt nærmeste varehus.


Ta en titt her for å finne ut når du finner arrangementet på en Bohus nær deg.



Gotta love it ♥

mandag 27. september 2010

Cavatweetup III.

På lørdag var det #cavatweetup for en gjeng med flotte twitter-damer.

Med høy cavaføring, høye heler, høy latter, god musikk, god mat, god stemning og flotte damer så kan Sesile (my partner in crime) og jeg si meg godt fornøyd!

Vi må gi en stor takk til; Tech Nutrition, Vanity Store og L'occitane for å være snille og gi oss produkter til en "goodiebag". -det tror vi at alle satte pris på!

Takk til alle som kom og bidro til en fantastisk kveld, det var kjempestas å treffe dere alle sammen :)

Det blir nok noen måneder til neste #cavatweetup, men det blir garantert arrangert igjen! Så imellomtiden; *SKÅL* fra Sesilie og Frøken Cava!


Bilde google

Gotta love it ♥

søndag 26. september 2010

Bilder fra Cavatweetup II.






Bilder private.

Gotta love it ♥

Bilder fra Cavatweetup I.

Det ble en vellykket kveld i går. Kjempemoromt å hilse på alle de flotte twitterdamene. Under er noen smakebiter fra kvelden i går :) Mer om kvelden kommer siden.






Bilder private.

Gotta love it ♥

lørdag 25. september 2010

Cavatweetup cupcakes.

Da er cupcakesene ferdig til i kveld. Så nå må jeg bare haste videre til lokalet slik at alt blir ordnet til i kveld.

Både jeg og "my partner in crime" gleder oss.




Bilder private.

Gotta love it ♥

tirsdag 21. september 2010

Pink frosting.

Jeg annonserte på Twitter at jeg hadde fått en oppskrift på rosa glasur og da var det kjapt et par som ville ha oppskriften. Så her kommer den;

250 gram ferske bringebær.
4 ss sitronsaft.
1/2 - 1 dl sukker.
50 gram smør.
250gram melis.

Slik gjør du;

Kok bringebærene den noen minutter med sitron saft og sukker i en panne.
Ta det hele gjennom en sil sånn at alt stein er borte.
La det bli litt kaldt.
Ta mykt smør som har ligget på kjøkken benken en stund og miks det sammen med melis.
Litt etter litt mikser tilsetter du den kalde bringebær røren og miks det videre til du får en bra konsistens. Du kan tilsette mer melis om du vill ha den mer fast.
Hvis du kun vil ha glasur gjør du samme sak men da uten smør.

Takk til Manuela som driver bloggen Passion 4 baking for oppskrift.


Bilde redbubble

Gotta love it ♥

mandag 20. september 2010

Cavatweetup II.

Å planlegge #cavatweetup er ikke bare bare. Man må planlegge innkjøp, håndtere innbetalinger, ordne med overraskelser, bestille mat/drikke, kjøpe pynt og sørge for at alt er på plass når kvelden kommer.

Heldigvis er vi to som organiserer og dette gjør det litt lettere.

Så i dag har "my partner in crime" og meg selv fått planlagt konkurranse, hva som skal kjøpes inn, et lite gavedryss, mat, drikke og alt det som hører med.
Så nå er det bare å glede seg. Det gjør hvertfall vi!

Er du på twitter og en dame som har lyst til å være med på festlighetene, men ikke rukket å melde deg på? Send meg en mail på frk.cava@gmail.com så skal vi ordne det :) Link til eventet finner du her.


Bilde simplysmartliving

Gotta love it ♥

torsdag 16. september 2010

Shopping & cava.


VING har lansert et nytt Gran Canaria-konsept.

Dette er hva de skriver på bloggen sin;

---------------------------------------------------------------------------------------


Kunne du tenkt deg å gjøre unna juleshoppingen i varme omgivelser i år?
En hyggelig uke med shopping, vinsmaking og spa-behandlinger? Ta med syklubben, matklubben, døtrene dine, jentene fra studietiden eller kanskje mannen din (han kan spille golf mens du er på shopping:)). I begynnelsen av desember vil du kunne bestille vårt nye Gran Canaria-konsept, men vi vil ha hjelp av deg til å bestemme hva denne uken skal inneholde!

Onsdag 15. september drar to Ving-damer ned til Gran Canaria for å sette sammen noen bra rabatter og aktivitetstilbud til deg som ønsker å være der nede samme med oss i desember. Vi kommer til å sette opp direktebusser til shoppingsentrene i Las Palmas. Nå sjekker vi også priser og finner rabatter til deg på koselige, lokale restauranter du kan benytte deg av i desember. Kanskje dette er deg i midten av desember – uthvilt, brun og med alle julegavene i boks?

Hvis du har noen tanker på hva du ønsker at vår uke skal inneholde er det bare å komme med tips og råd.

Onsdag reiser vi ned, og skal være der til lørdag ettermidag. Du kan følge turen vår her på blogg.ving.no. Det vil komme tekst og bildeoppdateringer direkte fra Gran Canaria.


---------------------------------------------------------------------------------------

Det frister litt, gjør det ikke?

Gotta love it ♥

søndag 12. september 2010

Cavatweetup.

Twitter er rett og slett genialt. En sosialt media der du blir kjent med mennesker du normalt ikke ville ha møtt, eller blitt kjent med ellers. Mange flotte mennesker i alle aldre (vel, varierer vel mest mellom 20-65) som har et anderledes, eller likt, syn på verden enn deg.

Jeg elsker det!

I fjor så kom jeg i kontakt med ei som viste seg å dele en felles interesse, nemlig cava. Vi har selvsagt flere andre like interesser, men i dette innlegget er ikke det så veldig relevant ;)

Vi møttes for første gang over tapas og cava og begynte en "hash tag" på twitter som heter #cavalunsj. Denne taggen spredte seg ganske fort og etter litt tilbakemelding på flere som ville være med bestemte vi oss för å arrangere #cavalunsj for flere twitterdamer. (Ja, disse lunsjene er forbeholdt oss damer.)

Første lunsjen var vi godt over 27 stykker. Vi klarte å konsumere over 30 flasker med cava og nyte en god lunsj på Sjakk Matt ved Nationalteateret. (Takk til de ansatte på Sjakk Matt for at de holdt ut med oss den formiddagen.) Tre måneder senere så arrangerte vi nok en cavalunsj.

Dette "konseptet" har blitt så godt mottatt at vi har bestemt oss for å arrangere nok en cavalunsj, bare denne gangen så begynner vi 19:00 og kaller det #cavatweetup. Vi har plass til 50 stykker og har i dag 30 stykker som har meldt sin interesse. Så som du forstår har vi plass til noen til :)

Herligheten koster 350,- som må betales inn ved påmelding og for dette får du cava, tapas, godt selskap og noen flotte overraskelser. Ja, du leste riktig; noen flotte overraskelser. Hun og jeg som arrangerer har nemlig klart å ordne noe vi tror dere damer vil like. Vi kan ikke røpe hva riktig enda, men vi håper (og tror) at dere blir fornøyd.

Så er du på Twitter og har lyst til å treffe flere flotte twitterdamer så nøl ikke, meld deg på! Link til arrangementet finner du her.


Vi gleder oss til en kveld med cava, tapas, latter, skravling, overraskelser og flotte damer!

Vi sees!


Bilde google.


Gotta love it ♥

onsdag 8. september 2010

Passion 4 baking.




Jeg kom nettopp over denne siden; Passion 4 baking. Må bare dele den! Alt ser fantastisk godt ut.

*nam*



Bilder er lånt fra Passion 4 baking.


Gotta love it ♥